1 juli 2024 - De Fanfarettes on stage

De Fanfarettes bestaan sinds 2008 en staan voor een prettig gestoorde smeltkroes van blazers, percussie en circusgekte. Ze trekken mobiel rond, dansend en feestend. Hun muziek kan het best omschreven worden als feestmuziek. Met de juiste kruiden op smaak gebracht veroveren de Fanfarettes je in één ogenblik. Een groep met een hoog “feel good” gehalte, gekruid met volksmuziek uit eigen streek of elders uit de wereld, Zuid-Amerikaanse ritmes en Oost-Europese Balkan accenten.

Deze talentvolle bende heeft al meerdere festiviteiten opgezweept in binnen en buitenland met hun vrolijke deuntjes. Hoogtepunt voor de groep was Tomorrowland 2022. In opdracht van Redbull en in samenwerking met Soul15 traden zij elke dag van het festival op in Boom en brachten ze hun eigen versies van wereldbekende ‘danceklassiekers’. Een ander hoogtepunt was Couleur Café 2023 waar zij het mobiele huisorkest waren. Ook voor de editie van Tomorrowland 2023 waren ze dat en deze zomer maken ze opnieuw deel uit van Tomorrowland en Couleur Café 2024.

8 juli 2024 - Garry Hagger

Garry Hagger wordt ook wel de sympathiekste stem van Vlaanderen genoemd.Zijn indrukwekkende stem is gemaakt om te zingen en zorgt steeds opnieuw voor ‘de allermooiste momenten’.

Tijdens zijn shows brengt hij zowel eigen hits, maar ook nieuw muzikaal werk en medleys van onder andere Queen, Soulsister en Marco Borsato maken deel uit van zijn setlist.

Garry Hagger is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz en toert al jaren doorheen Vlaanderen met zijn live band of live on tape.

 

15 juli 2024 - 10 Cats Down

10 Cats Down is een echte rockabilly band. De, in 2015, door G-rock opgerichte, groep brengt een set van rock 'n roll, hillbilly en blues, meerendeel geïnspireerd door de pioniers uit de jaren 50. Naast de klassiekers van Johnny Cash, Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, Elvis Presley, brengen ze ook hulde aan de vrouwelijke rockabilly zangeressen van de jaren 50 en vandaag, Wanda Jackson, Imelda May, Janis Martin, .. . Britt Bones geflankeerd door contrabas, gitaar en drums brengt alle nummers met haar eigen twist zonder het origineel aan te tasten. Kortom een nostalgische voorstelling met de nodige show en sfeer   

22 juli 2024 - The Bruceband Tribute Brucespringsteen

The Bruceband bestaat al ruim 20 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland. De band brengt een avondvullende show met songs uit het hele repertoire van Bruce Springsteen. Van de legendarische hits Born in the USA, I’m on Fire, Born to Run en Dancing in the Dark tot Streets of Philadelphia, alles komt voorbij.

Het streven van The Bruceband is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”.

29 juli 2024 - Congazz

6 hete Gentse beren en berinnen willen met ons in een Spaans bad, en wie zijn wij om nee te zeggen!? Mariachi, Cumbia, Salsa, Flamenco, ze passeren allemaal de revue.” Bruno De Castro, leadzanger, richtte Congazz op in 2018, geïnspireerd door reizen naar Guatemala, Chili, Nicaragua en Cuba.

Live brengt Congazz een erg genietbare, meezingbare én dansbare crossover van rumba, son, bolero, mambo, cumbia, salsa, bachata... positive vibes van begin tot einde!

5 aug 2024 - Pieter Schrevens - The A-Ties

Pieter Schrevens (32) werd al op jonge leeftijd gegrepen door de muziekmicrobe. Vanaf zijn tiende zong hij liedjes begeleid door piano en gitaar en op zijn veertiende begon hij covers op YouTube te plaatsen. Zijn cover van ‘Sterrenstof’ van De Jeugd Van Tegenwoordig werd een internetsensatie met meer dan een miljoen views en verscheen op diverse Belgische en Nederlandse tv- en radioshows zoals JIMtv StuBru en 3FM. Pieter was huismuzikant in Café Corsari en creëerde muzikale bumpers voor het programma. Hij speelde in bands zoals Five Days waarmee hij in 2014 derde werd in Humo’s Rock Rally. Recentelijk had hij zijn eigen rubriek op Studio Brussel waarin hij bekende nummers op geheel eigen wijze vertolkte.

Iedereen die de jaren ’80 heeft meegemaakt, kijkt met nostalgie terug naar een decennium van hoop en schitterende muziek. Fluo aerobic-outfits en (gescheurde) jeans vol buttons bepaalden het straatbeeld. New wavers in lange grijze jassen en gegespte puntschoenen föhnden hun haar bij dezelfde kappers als de hairband-rockers.

De hits van Prince, Madonna, Depeche Mode, Duran Duran knalden in toen nog niet zo gelimiteerde decibels uit de boxen. In de jeugdhuizen draaiden we The Clash, en Nik Kershaw… we slowden voor het eerst op Frankie goes to Hollywood en headbangden met Bon Jovi en Vanhalen.

The A-ties neemt je weer mee naar deze prachtige tijd.

Leg dus je rubiks kubus langs de kant, haal je zweetbandjes en Millet-jas uit je zolderkast, trek je Dr. Martins aan, spring op je BMX en reis met ons back to The A-ties!

12 augustus 2024 - Men and a lady

M&L is all about having a good time. Miss Melissa en haar vijf mannen openen op het podium een blik 50s & 60s-klassiekers, gemarineerd in een origineel sausje. Ambiance is prioriteit nummer één.

Op dit moment behoort Men & a Lady absoluut tot de top van de coverbands in de Benelux. Ze onderscheidt zich niet alleen met haar kwaliteiten, maar ook met haar concept van repertoirekeuze en muzikaal inhoudelijke benadering, uitstraling en het optimaal benutten van de individuele kwaliteiten..."

19 aug 2024 - Sandy The voice 2024 - Abba Gold

Sandy uit Huizingen deed mee aan 'The Voice van Vlaanderen 2024' en slaagde er eerst in om the battles te overleven met coach Natalia! Ze zong o.a. 'Oscar Winning Tears' van Raye en schopte het tot in de halve finale! Muziek is haar leven, gemotiveerd als ze is gaat ze er voor! 😊

ABBA GOLD Europe is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is !

De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Het wordt een waar feest met alle klassiekers : Dancing Queen, The Winner Takes It All, Waterloo, Take A Chance On Me, Chiquitita, Mamma Mia … en zoveel meer !

Voor Abba: Thank You For The Music!

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en show, plus twee mooie dames met gouden stemmen !

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan vijftig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten het repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Anni-Frid wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek Björn en Benny, die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.