3 juli 2023 -

10 juli 2023 -

17 juli 2023 -

24 juli 2023 - Uncle Phil

In minder dan 4 jaar tijd is Uncle Phil een vaste waarde geworden in coverbandscene. Door hun energieke mix van classic dancetracks die steeds afgewisseld worden met moderne top 40 hits, meezingers, de juiste dosis scheurende gitaren en beetje humor wist deze band eruit te springen in een reeds verzadigde markt. Met ondertussen meer dan 150 shows op teller en een constante update van de setlist biedt Uncle Phil de zekerheid die elke organisator wil. Een enthousiast publiek die met stijve dansbenen en een brede glimlach naar huis gaat en achteraf laat weten dat ze volgend jaar zeker terug komen.

En dit mag je vragen aan iedereen die Uncle Phil reeds geboekt heeft. 3 jaar op rij werden ze terug gevraagd voor Engie Parkies en ze zijn de go to band voor eventkantoren zoals Panama Events, Sunset Events, Ductape, Factotum, Event Masters, ea.

Met hun nieuwe show Welcome To Miami laat Uncle Phil er geen twijfel over bestaan. 2021 wordt on hot en sexy party en dat is exact wat iedereen nu nodig heeft.

31 juli 2023 - CCREVIVAL/Sgt.PEPPER

CC Revival brengt de onvergetelijke rock van Creedance Clearwater Revival. De stem van zanger Tom heeft dat typische rauwe dat iedereen van zijn stoel krijgt. De baslijnen zijn solide als beton. Iedereen kent de songs Proud Mary, Who'll Stop the Rain en Have You Ever Seen the Rain. CCRevival is de beste CCR-covergroep van Europa.

Sgt.Pepper is een pure en steengoede ambianceband met pop-rock uit de jaren '60 en '70. Elke toeschouwer wiegt en zingt mee met de superhits van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, Fats Domino, Elvis Presley en Van Morrisson. De gitaren klinken super, de stemmen zijn rauw en toch teder.

7 augustus 2023 -

14 augustus 2023 -

21 augustus 2023 - Le Frique

Deze zeskoppige band brengt medley's uit het disco- en funkgenre met tijdloze klassiekers van onder meer Prince, Stevie Wonder, The Jackson 5, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Diana Ross en James Brown. De band bewees al meermaals meer te zijn dan een gewone coverband. Met hun eigen uitgewerkte medleys word je meegezogen in een sneltrein die je zonder stoppen meevoert back to the 70's and 80's. Ga je graag feestend de nacht in? Dan mag LeFrique absoluut niet ontbreken op jouw party!