1 juli 2019 - Lobstar

Wereldberoemd in het Pajottenland, brengt ons warm rockende zuiderse covernummers met bakken sfeer en zomerse ambiance. Dat van dat wereldberoemd mag je letterlijk nemen, want deze heren stonden zo maar eventjes in de finale van het Emergenza Festival, 's werelds grootste muziekfestival voor opkomende bands! Kom ze nog snel zien in Halle vóór ze de podia vullen in Europa, Australië, Azië en Amerika!

8 juli 2019 - Soulvision

Soulvision is een partyband. Onze setlist van covers is een mengeling van soul, disco en funk klassiekers. Alle nummers worden in een 'Soulvision' kleedje gestoken wat resulteert in een waar feest. Ons streefdoel is om telkens voor een unieke ervaring te zorgen. Bij onze optredens wordt de nadruk op party gelegd, mensen aan het dansen krijgen. Af en toe wordt er wel tijd gemaakt voor een ingetogen nummer dat u ongetwijfeld niet onberoerd zal laten...

15 juli 2019 - Coco Jr & The All Stars

Aanstekelijke mash-ups & blends, publiekspartipatie en de nodige ruimte voor improvisatie, waardoor een optreden altijd spontaan en levendig blijft. Een ijzersterke bezetting, het gebeurt zelden dat je zoveel talent samen op een podium ziet. Bovendien is de muziek zo strak en funky dat je er onmogelijk stil bij kan blijven staan. Coco Jr staat als performer op het toppunt van zijn kunnen; een charismatisch publieksmenner pur sang die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks een publiek moeiteloos weet in te palmen. Een immer enthousiast en overtuigend zanger, die bovendien soepel laveert tussen hip hop, reggae, raga, soul, funk, etc.

22 juli 2019 - Senterfold

Je krijgt een indrukwekkende muzikale show met de allergrootste hits van de afgelopen 40 jaar! Dit alles gebracht in leuke, meezingbare en dansbare medleys. Pop-Rock-Dance-Disco-Soul...Alles komt aan bod! 5 doorwinterde en doorzomerde muzikanten maken van je festival een onvergetelijke avond! Ambiance & fun is steeds aanwezig tijdens een concert van Senterfold! Don't forget your dancing legs!!!

29 juli 2019 - Abba4U

Extra: De Manager Ft Famfaar! 

Abba 4 U is een opeenvolging van de meest gekende Abba-wereldhits. Nummers als Voulez vous, Summernight city, Money, money, money...brengen je ongetwijfeld in een party mood. Thank you for the music, What's teh name of the game, Fernando....doen je eerder een traantje wegpinken. Waterloo, Does your mother know....hebben dan weer een hoog rock&roll gehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens een show van Abba4U!!!

5 augustus 2019 - Magnet

Magnet is een 10-koppige partyband waarbij ambiance steeds verzekerd is. Doorheen onze show hebben we maar 1 doel: mensen aan het dansen brengen en hen de tijd van hun leven bezorgen. De band bestaat uit 10 uitstekende muzikanten. Voorzien van een strakke combo, een voltallige blazerssectie, een violiste en 3 krachtige vocals, brengen we elk feest in vuur en vlam.

 

12 augustus 2019 - The Milkmen

The Milkmen, Sixties tribute band brengt al sinds 2012 een kwaliteitsvol programma met muziek van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbison, The Animals, Jefferson Airplane, Spencer Davis, The Who, The Ventures en vele anderen... Hun meer dan twee uur durende show neemt u feilloos mee naar alle muzikale uithoeken van de jaren 60.

 

 

 

19 augustus 2019 - Mama's Jasje

Extra: Dansstudio DEC

Mama's Jasje is met meer dan 1,4 miljoen verkochte platen en tal van nummer 1 hits zoals Als de dag van toen, Zo ver weg, Laat me Alleen, Doe het licht maar uit is Mama's Jasje een vaste waarde in de Vlaamse Showbusiness. Halle, is voor Peter Van Laet back to the roots! Een uitgebreide bezetting van 4 muzikanten en 4 strijkers, brengen de Hommage-nummers naar een extra dimentie. Een waardige afsluiter van deze reeks concerten....