Info/Sponsor worden?

De Stroppenconcerten zijn gratis concerten, telkens op maandag in juli en augustus, die doorgaan op de terreinen van Jeugdcentrum Stroppen, een groene oase in Halle.

vzw Halle Events orgeniseert sinds 2014 deze concerten. 

Sponsors, voor dit gratis event, zijn steeds welkom! Heeft u vragen of wil je sponsor worden? Of hebt u een vraag?

Mail naar info@halle-events.be

 

FAQ

Mag ik eigen drank meebrengen naar de Stroppenconcerten ?

Wij vragen u vriendelijk dit niet te doen, de inkomsten van dranken zijn veruit de enige bron van inkomsten die we hebben, zonder deze inkomsten kunnen wij het voortbestaan van de concerten niet garanderen. 

Is er parkeerplaats voorhande ?

Neen, wij voorzien geen parking voor bezoekers. De omliggende straten krijgen ook een parkeerverbod. Wij vragen dan ook met drang om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de Stroppenconcerten te komen. Er is wel parking voor mindervaliden.

Wat als het regent ?

Normaal gaan de concerten steeds door, of het nu regent of niet. Maar de organisator behoud steeds het recht om toch tijdig af te zien van een concert als het geen haalbare kaart is.

Mogen we na het concert nog een beetje langer blijven?

Op zich is er geen probleem, maar de terreinen dienen opgeruimd te worden, dus vragen wij u toch vriendelijk om tijdig de terreinen te verlaten. De drankstanden sluiten wel om 23 uur. Tenzij anders wordt aangekondigd. En hou het aub rustig in de omliggende straten bij het verlaten van de concertweide...

 

Route

GPS : Jean Jacminstraat 60, 1500 HALLE

Fiets : Er is een fiets- en motostalling aanwezig, zo makkelijk met de fiets naar de Stroppenweide

Mindervaliden: Parking naast de concertweide voorzien!

www.halle.be/wegenwerken/parkeerverbod-en-kiss-and-ridezones-tijdens-stroppenconcerten-elke-maandagavond