3 juli 2017 - The Rolling Beatles

The Rolling Beatles is een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit nummers van The Beatles en van The Rolling Stones. Een unieke combinatie!!! Het repertoire bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen. Paul Logister neemt het Beatle gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones. 

10 juli 2017 - Bart Herman

In 1993 brak Bart Herman door in Vlaanderen met de hit "ik ga dood aan jou". Weinigen weten dat hier een intense periode aan voorafging met voornamelijk Engelstalig werk. Met "Bart Herman in concert" geeft hij een overzichtvan zijn volledige carrière. Begeleid door zijn vierkoppige band speelt hij al zijn grootste hits en doet hij een greep uit het repertoire dat hem inspireerde. Op die manier komen al zijn Nederlandstalige hits aan bod, afgewisseld met hier en daar een authentieke country- of rock'n rollsong uit zijn verleden. Een bijzonder gevarieerd programma gebracht door één van de uniekste stemmen uit de lage landen.

17 juli 2017 - Luna6

Twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist : deze magische cocktail doet vonken overslaan!!! Luna6 presenteert u een pittige pop-rock-dance mix, gebracht in veelal medleys met veel show. Daarin brengen ze u Adele, Deep Purple, Abba, Kings of Leon, Martin Solveig, ...en vele andere. 

24 juli 2017 - Radio Negra

Put on your dancing shoes! Deze groep Gentse muzikanten vond mekaar in een gemeenschappelijke passie : Manu Chao. Reggae, ska, rumba, salsa. Diverse podia zetten ze reeds in vuur en vlam: Afro Caribean Festival, Parkies, Copacobana, Polé Polé.....kortom een zwoel dansfeestje op Stroppen. Nummers als Mr Bobby en Me Gustas Tu worden voorzien van een geheel eigen twist. Maar deze radio speelt verder en voegt nog fijne hits van de buona Vista Social Club, Bob Marley, The Specials aan de show toe! Fiesta dus!

31 juli 2017 - De Kemels

De Kemels brengen een origineel repertoire dat een spetterende ambiance garandeert op alle feestelijkheden, van popfestivals tot bedrijfsfeesten. De Kemels zorgen voor een volledige live-show met aanstekelijke popsongs uit Vlaanderen en Nederland die behoren tot het collectief geheugen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen...hét bewijs dat een volledig Nederlandstalig optreden absoluut niet saai is! Gorki, Kreuners, Noordkaap, CPE, De Mens, Raymond vh Groenewoud, Clouseau, Mama's Jasje, ja zelfs Urbanus..ze passeren allemaal de revue...

7 augustus 2017 - The Joe Cocker Connection

Deze 9-koppige award winnende Joe Cocker Tributeband speelt op het hoogste niveau in binnen- en buitenland en is het ultieme voorbeeld van wat een tributeband moet zijn. De leadzanger, Dirk Verstocken, wordt als het ware Joe Cocker "himself". Geboren met hetzelfde specifieke stemgeluid is voor hem het zingen van Cocker songs zijn eigen natuurlijke manier van zingen. De combinatie van de Cocker looks, zijn stem, de typische spastische armbewegingen en expressie, zorgen ervoor dat het publiek zich bij momenten terug op een Joe Cocker concert waant. Alle fans op post!

14 aug 2017 - Dusty Boots - Niels Destadsbader

Dusty Boots is een Limburgse covergroep. Zij brengen zowel Country als Rock 'n Roll, ambiance verzekerd met o.a. nummers van Dwight Yoakam, John Fogerty, The Mavericks en vele andere. Trek je boots aan en zet je hoed op en let's dance! Dusty Boots heeft tevens een aanvullend repertoire van ambiancenummers uit de jaren 50 en 60 o.a. The Shuffles, The Equals, Elvis... 

Niels Destadsbader is hot momenteel, van het tv scherm bijna niet weg te denken. Wie had dat gedacht, iemand die op Werchter boetiek staat ook op stroppen... START OPTREDEN NIELS 23U

 

 

 

21 augustus 2017 - Starshifter

 

Verrassingsoptreden : Wim Soutaer !!!

Partyband Starshifter, is de coverband met een ongelooflijke energie. Van de jaren 60-70-80-90 tot nu, het zal weer een feestje worden de laatste maandag , alle muziekstijlen passeren de revue, de zon is besteld...nu de pintjes en de kriek Boon nog... Put on your dancing shoes en "feest ze"